Mala brusilica je opasna sama po sebi zbog velikog broja obrtaja a ono što sa njom rade po netu ravno je debilizmu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan moj poznanik je stavio mali list od cirkule na brusilicu da isecka "nesto malo letvica" u dvoristu i zavrsio je sa šivenjem butine,umalo bez noge da ostane.Ne igrajte se ljudi takvim stvarima.
Ja stavljam list od cirkulara na trimer . Dali je to opasno ?
Ja sam to kupio za brusilicu umesto lista cirkulara ali sam se plašio da ga montiram ,ne izgleda mi sigurno za rad.Lakše mi je polako sa ubodnom ili recipro nego da se unakazim. Jpoš je neka Vomax iz Kine kvalitet upitan...Još jedna stvar me buni kako se ponaša kada se pregreje ,kao lanac na motorki kada ostane bez ulja?Ajde vec kad smo kod brusilica i cirkulara,da li neko zna da mi kaze,video sam par puta na buvljaku i najlonu ,ploca okrugla a na njoj po obodu stavljen lanac od motorne testere,za sta se to koristi?
Ja sam to kupio za brusilicu umesto lista cirkulara ali sam se plašio da ga montiram ,ne izgleda mi sigurno za rad.Lakše mi je polako sa ubodnom ili recipro nego da se unakazim. Jpoš je neka Vomax iz Kine kvalitet upitan...Još jedna stvar me buni kako se ponaša kada se pregreje ,kao lanac na motorki kada ostane bez ulja?