Nikad ovako !

I to je po meni malo za takvo delo. Šta god da im radiš malo je.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

1 lanac = 7192 m2 = 0,7192 ha
28 x 0,7192 = 20h
15000 eura / 20h = 750

Godišnja zarada po hektaru je 750 eura.

Moj je život švicarska.... skoro pa savršen... :veseljak::.....

Kod nas je lanac jutro i 4 kvadrata (7192 m²) ali on je napisao da je lanac 57,55 m² što je 1/10 jutra (?) Verovatno se zeznuo slučajno i stvarno nudi 20ha...

Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока

Kod nas je lanac jutro i 4 kvadrata (7192 m²) ali on je napisao da je lanac 57,55 m² što je 1/10 jutra (?) Verovatno se zeznuo slučajno i stvarno nudi 20ha...

Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока

Po svim knjigama je lanac 1.25kj no u nekim krajevima za Kj govore lanac sto je netocno ali se tako uvelo u obicaj i ne mozes ispraviti toliku gresku sto je netko nekad vjerovatno u neznanju jutro prozvao lancem i tako ostalo...

Sta je da je, ali nista cudno nije jer se imanja na jugu u jesu prodavala za slicne tako debele pare i kupovala okolina beograda.. i sad neko prodaje pricu da su vecina naroda isterana odanade... ja licno sam pricao sa covekom pre jedno 8 godina, pita me cime bi mu bilo dobro da se bavi kaze doselio se sa kosova u bg i ima nekih para pa da nesto pokrene... tuzno ali istinito.

Sve navedene jedinice po americi se koriste u raznoraznim granama i mislim da je to nesto drugo. A kod nas nigdje na deklaraciji ili slicno ne pise frtalj i motika.

To si u pravu, nije standardna mera. Ali, navika je to. Kod mene se ne upotrebljava "motika". Koliko znam to je deseti deo lanca, nisam siguran.

Nazad
Vrh