Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aj nek neko izgugla snimak mucenje konja,ja ne znam da postavim snimk,a bas je za ovu temu
Ima mnogo takvih snimaka... O cemu se radi u snimku da postavim...
Ranije sam procitao negde da su ta dva momka preziveli, a prodaju lamba za 6000E u Madjarskoj, ostala samo sasija malo pokrivljena.
To sam i ja hteo da napišem ali reko da neko ne shvati pogrešno.A u jbt ovo je za povracanje,jel ove stvari propoveda vera njihova.?Do duse bilo je ovakvih slucajeva u Jasenovcu samo sto ima malo snimaka,gde ce im dusa......
Ne znam da li su 2 momka ili momak + devojka, ali su preziveli, to znam. A sigurno da ne moze da prodje auto kao "nikad havarisan"... [/QUOTE
ostaci od Lambe, bila su dvojica u kolima obojica prezivela
Ne znam da li su 2 momka ili momak + devojka, ali su preziveli, to znam. A sigurno da ne moze da prodje auto kao "nikad havarisan"... [/QUOTE
ostaci od Lambe, bila su dvojica u kolima obojica prezivela
Mozda i prodje kao "havarija samo na parkingu, malo ogrebotina, greske su samo estetske"
Posle 20 godina vise nije in 200 na sat vec 300 (ili 300+) na sat.