MOMOSARIC
Član
Vjerovatno si u pravu , nešto mnogo lako ide .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.youtube.com/watch?v=nAtijYH8-Vg
Ako je krivina pregledna i 100 % je siguran da nema nikog i moze da pretice. Ja sam to jednom radio ispred policije nisu me ni zaustavili. Pa nece valjda voziti npr 2 km kao u mom slucaju iza traktora.Ovaj snima sam sebe kako pretiče na punoj liniji. E, to se zove "Nikad ovako"!
Ako je krivina pregledna i 100 % je siguran da nema nikog i moze da pretice. Ja sam to jednom radio ispred policije nisu me ni zaustavili. Pa nece valjda voziti npr 2 km kao u mom slucaju iza traktora.
Ја када сам полагао за камиЈон, инструктор ми рекао слободно претичи трактор у пуној линији ако се дуго мрцвари. Каже, замисли да је кривина и пуна линија тако 5км па колики би застој тај трактор направио?! Ово се не односи да се све и свашта и у свакој кривини претиче!
Isto su i meni rekli vise puta u toku obuke.Mene je instruktor učio da je puna linija = zid osim u krajnjoj nuždi ako je to jedina opcija da, na primer, izbegneš sudar.
Zar nije sada po novom zakonu dozvoljeno preticati traktor na punoj liniji? bas zbog zadrzavanja saobracaja
Domaćin...malo jači od kisele vode.
Ovo je zanimljiva situacija. ako vozis kamion bolje udari u njega ako uleti u tvoju traku nego da predje u suprotnu traku ili da sletis s puta. A ako vozis auto onda neka ti je Bog u pomoci. Evo jednog zanimljivog slucaja u mom mestu. Inace sve se odigralo na nadvoznjaku pa nisi mogao da sletis s puta. Isao je autobus koji je prevozio decu,a iz kontra smera je isao bus koji je prevozio vojnike. Vozac busa u kome su se nalazili vojnici je zaspao za volanom i presao u levu traku,kad je to video vozac busa sa decom on da bi izbegao sudar pobegne u svoju levu traku. U medjuvremenu vozac vojnog busa se probudi i videvsi da vozi kontra smerom smota nazad u svoju desnu traku ne videvsi da je ovaj vozac da bi izbegao sudar usao u njegovu traku. Elem doslo je do direktnog sudara. I znas ko je bio kriv?? Vozac koji je vozio decu!! Jer on je uleteo u kontra traku bez obzira sto je to uradio da bi izbegao direktan sudar i sto je vozac drugog busa zaspao i usao u njegovu traku.Mene je instruktor učio da je puna linija = zid osim u krajnjoj nuždi ako je to jedina opcija da, na primer, izbegneš sudar.
Da li je moguce da na gumi od par hiljadarki moze ovako nesto da se desi.