Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bas mislim da bi dosta ljudi postupilo kao on, bas zbog tog boldovanog dela. Ko zna sta se sve probudi u coveku kada dodje u tu situaciju. Nikada nisam nesto tako dozivo i nadam se da necu, ali mislim da se onda budi ono zivotinjsko u coveku. Drugo je pitanje koliko bi ljudi izaslo zivo iz tog duela. Inace, svaka cast coveku i nadam se da vise nece morati da se bori sa medvedom .Svaka cast coveku! Koliko bi nas ovako postupilo u tom trenutku? Verovatno vrlo malo. Ovo je bila borba na zivot i smrt.
I ja tako mislim , ali su vec i vic izmislili , uci medvedica sina ; Kad vidis coveka sa sekirom u ruci da cuva ovce ,E to je Blazo zaobidi ga u velikom krugu .Blazo zasluzuje svako postovanje.
Samo da se nadovezem na ovu pricu.Danima padala kisa znaci zemlja mokra nema prasine,e sad juce predvece malo a isto i oko 20 do 21 h.pala neka mala kisica kod nas ali zanimljivo je bilo to da ko je imao kola napolju da su sva kola bila prljava kao da su isprskana nekom smesom ili kisom pomesanom sa prasinom a napominjem da prasine uopste nema jer je zemlja suva.Cudna je to bila kisa.