- - - - - - - - - -
od svakakih budala moras da se pazis
Samo mi nije jasno odakle im toliko snimaka tih saobracajki??? Jer imaju neke kamere koje uvek snimaju voznju????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
- - - - - - - - - -
od svakakih budala moras da se pazis
to i mene zanima kao da svako auto ima kameru i snima sta se desava mozda moraju imati u autu kamere istalirane da tokom saobracajne nesreca lakse utvrde ko je kriv
Apsolutno se slazem sa tobom i meni je to palo napamet ali rekoh ajde da prvo pitam... Verovatno su kamere obavezne.... To i nije losa stvar za cas razrese ko je kriv...
Нису обавезне , ал због гомиле превара осигурања практично готово да не исплаћују одштету ако немаш снимак па онда већина возача и има камеру ...
da se ne uvrede bosanci, nije mi to cilj.... definitivno nikad ovako
Provali te lika kako se bacio po kamion!!! Da ga je ovaj zgazio ode covek u zatvor ni kriv ni duzan zbog budale!!!
To možda kod nas. Imao je gomilu očevidaca, u nekom uređenom društvu bi se izvukao, ali muka je i to što bi u opšte morao da se vuče po sudovima i zbog budale gubi vreme koje bi mogao da unovči vozeći.
A ja nemogu da verujem da vozac kamiona ne reaguje na to...!!! Pa ja bi izleteo i dobro bi ga pojurio,da ode covek u zatvor zbog budale!!!! Posle ce da bude da ovaj nije skocio...
Bolje je takvih se kloniti što je moguće dalje. Nikakav kontakt sa takvima. Pojuriš ga, a on se baci pod drugi kamion i onda očevici svedoče protiv tebe da je poginuo u pokušaju da pobegne od nasilnika koji ga je gonio...
Takvi samo nesreću donose sebi i svima oko sebe dok hodaju Svetom.