Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To da ide preko 80kmh tesko za poverovati, radio sam sa kejs skip preko 80km tesko da moze da razvije cak ni toliko jer ga kasika zanosi,znam drugo je traktor al opet,sad sta je jcb radio sa svojim traktorima dal nemaju blokade ili sta...
Zalosno!!!!!!!!!!!!!!!1 A za policiju je sve tesko i nema dokaza!!!!!!!!!!!! Neko se mucio sa tim bikom da bi ga prodao i mozda na taj nacin preziveo,stvarno je zalosno kad ovako nesto vidim!! Jos ukrali od coveka starog 72 godine.... Ma to treba
E zato podrzavam zakon kao u americi, pusku i udri po takvom skotu kad dodje da ti krade. Neko se muci ceo zivot odvaja od sebe i svoje porodice da bi nesto stvorio i onda dodje neka bitanga i ukrade. Presuda na licu mesta bez sudije
Stvar je da oni unistavaju zivotnu sredinu, i ako citas debatu ispod snimka jasno ti je da postoji velik broj ljudi koji se bori protiv toga. I ja podrzavam tu borbu!!!Zasto da ne pitam???
Da li je mguce da se ovo koristi za grejanje??? Kako moze ovo da gori nije mi jasno???
To da ide preko 80kmh tesko za poverovati, radio sam sa kejs skip preko 80km tesko da moze da razvije cak ni toliko jer ga kasika zanosi,znam drugo je traktor al opet,sad sta je jcb radio sa svojim traktorima dal nemaju blokade ili sta...