Tintoreti
Član
Produv'o mucenik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prodavao sam drva 15 god. i uvek su me iznervirale musterije kad pocnu da kukaju te su im skupa,pa su kriva,pa im suva i da nenabrajam
tako rade seljaci u engleskoj,gledao sam na tv jednom su seljaku dugovali silu para preko 200 000 funti i on je dovezao prikolicu stajnjaka i izbaco je na vrata banke.Dobio kaznu 30 000 banka ništa a on opet i onda su mu isplatili njemu opet kazna.Banka da nebi i drugi seljaci uradili isto isplati dugovanja a oni skupe pare i plate kazneTo tereba spremiti kad budu sledece Blokade puteva pa da vidis koliko mesta ce biti za traktore da prolaze.
tako rade seljaci u engleskoj,gledao sam na tv jednom su seljaku dugovali silu para preko 200 000 funti i on je dovezao prikolicu stajnjaka i izbaco je na vrata banke.Dobio kaznu 30 000 banka ništa a on opet i onda su mu isplatili njemu opet kazna.Banka da nebi i drugi seljaci uradili isto isplati dugovanja a oni skupe pare i plate kazne
gledao sam i ja to..covek ja kralj,uporan do kraja....a zasuo ih je bar metar i po.DD
Slika govori sve