Drugo je kad ne zna i kad nema uslove , ali u moje selo je bas tako kako sam napisao. Neznam koliko ti imas god. Ali kad sam ja imao 20god i kad sam ja pricao u drustvu starijih kako treba da se radi ,oni su se svi smejali. A smejali se iz neznanja , oni su smatrali da imaju po 50 i po 60god. i da sve su u zivotu naucili i da sve znaju, da ja kao dvadesetogodisnjak nemam pojma o zemljoradnji. Kako su godine prolazile svi oni su poceli da me uzimaju kao uzor , evo i dan danas kad god je neko uporedjivanje uporedjuju njihove njive sa njivama mog brata .
Mozda i tebi ce smesno delovati ova moja prica , ali uzmi u obzir da je Srbija kasnila za Vojvodinom mozda 30god a mozda i vise,i uvek ce kasniti. U Srbiji ljudi primitivno obradjuju svoje male posede. Mozda si i primetio da na ovom forumu vecina clanova su iz Vojvodine.
Malo sam skrenuo temu na drugu stranu , ali videces kroz zivot neko voli ovako , a neko onako , svako radi onako kako njemu odgovara. Pa tako i ovaj nas nesretnik ciju je njivu slikao diklofen.