malaksalo
Član
Verujem da "nije" pijan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sto kaze moj stric : "i asov bi pregrijao"brate mili oni rusi bi i nakovanj pokvarili
Pre par godina na RTS-u isla je emisija o ruskim kolhozima koji su privatizovani.. Pa cu je prepricati..brate mili oni rusi bi i nakovanj pokvarili
Pre dva dana sam obilazio kukuruze, i u jednoj dosta prometnoj leniji zatekao sledeću sliku:
Iako nemam razumevanja za istresanje šuta na leniju, pogotovo sa velikim betonskim komadima (da ne kažem gromadama) iz kojih čak vire krajevi armature idealni za bušenje guma, ponadao sam se da će onaj koji je to napravio doći, poravnati ovo i dodatno nasuti zemljom. Danas sam ponovo prolazio tim putem i ništa se nije promenilo, osim što je izgaženo žito pored gomile, jer ljudi nekuda moraju proći.
Ovim potezom je onemogućeno naoravanje lenije radi sprečavanja zadržavanja vode na samom putu (zbog same konfiguracije lenije sa mnogo brda i dolova), a siguran sam da niko neće rizikovati da polomi traktor vozeći preko ovih betonskih gromada, i ići će pored kroz njivu.