Nisam ja nikoga smuvao,osim "svoje zene"hm smuvao, vidi se da ima ljudi koji znaju sta je konj ili im je netko pricao.Konj je plemenita zivotinja koju ja izrazito postujem iako svoga nemam ali niste vi vidjeli kad poludi sta sve zna napraviti.Zasto se konji skope?zasto kobila nenosi samar?itd.Sta treba kad udari covijeka i slomi mu nogu dati mu zobati i kocku secera?kad ugrize dijete isto kocku secera.Ja kad sam bio mali jedva se i sijecam baba zametnula gusku i guska i mene je gusak jurio po avliji i ugrize me za stomak i nos nasto je pok.dijed uzeo lopatu i trcao za guskom dok ga nije dotukao.Staje trebalo da mi oko iskopa,unesreci za cijeli zivot i da guskama jos kukuruza jedu,pa jeste li normalni.Ako imate kera i "dodje mu zuta minuta"on vam ugrize dijete koje ste dugo iscekivali u braku i sta treba tome keru dati jesti i pomilovati ga a recimo nije nikoga do sad ugrizao iako je vezan,pa nemozes dijete svezati da neseta dvoristem.Ja sam dao kuju sarplaninku u selo jer nije bas obozavali dijecu a nije ih ni dirala ali je rezala i uz nas napor smo pokusavali da je smirimo i da dijecu zavoli ali nismo uspijeli.Nisam htio rizikovati i dao sam je jednome nomadu kojemu ovce spavaju u sumi.Poslje ta kuja je dolazila godinu dana kuci i mi smo je natijeravali nazad jer je vidjela da joj nije nigdje kao ovdje i vijerojatno je"dosla sebi"ali staro pravilo glasi (sto imas ne kazi sto das ne trazi.)Dobro se vraca dobrim a zlo sa vecim zlom.