Nikad ovako !

Гледао сам у многим филмовима где жена убија мужа тако што јој испадне (као) укључени фен у каду у којој се капао муж!
Gledao sam i ja slične scene rekreirane nebrojano puta! Nije realno! Evo ja sam spreman da učestvujem u eksperimentu pod uslovima da znam mineralni sastav vode (većina česmuša je OK) i da mi se fen ne bace blizu "osetljivih" delova tela. :ROFLMAO:
Jel ti nije lakše da se kupaš češće ali da isključiš bojler za vreme kupanja?:osmeh:
Misliš da je ženi problem da ga uključi? Pogotovo ako je rešila da baci fen. :ROFLMAO:

E nekad je to moglo. Natočiš vodu pa ona na jednu stranu kade a ja na drugu.
Nema više kade i dugžeg zadržavanja. Uleti pod tuš i na brzaka. Ostao bi ja duže ali dosadi stajati.
Nekad je moglo na stojeći, mislim na kupanje i saginjanje do potrebnih područja. Sad pusti toplu vodu da ošuri onaj gornji dio kože i bježi van iz one kapsule.:)

Zaista zanimljivo da se obradjuju ovakvi delovi, jer verovatno moraju zbog hrane a kod nas u Evropi krenula prica 'nikad vise jeftina hrana', cim krenuo rat, 'hrana nikome ne treba, viskovi i te price'.....Elegantno nas u mozak urnisu, unistavaju, samo da bi ti stomogu da kupe sve imali jos, jer im je uvek malo

Овде су почели да ору по траси старе пруге, док шљунак не почну да ваде. Канале уз пут равнају и ору до асфалта. Тако да има веома гладних.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Traktor pogon na sve tockove pa ne moze u rikverc uz breg po suvom,mislim da je itekako posebno :).Ja mislim da kad spusti plug sa brega da ore ,ostavi ga u rikverc,samo stisne kvacilo i odrzava brzinu spustanja dubinom oranja :ROFLMAO: .

Nazad
Vrh