mirosti
Član
Ti praviš štetu, i ljutiš se što te opominje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takve su sve moje al uzorane i posejane do 1 metar od puta, i nije problem ako neko pregazi da se obidje, kad vozim letnjim putem gledam gde je strnjika ili gde mogu da stanem a da ne napravim stetu, propustim auto kombi ili uglavnom komsiju koji vuce voce, prednost ljudi sa teretom sklanjam se da prodjuMarko,ne znam da li si video parcele od jednih velikih poljoprivrednika iz S.M?
To su sve parcele pored puta 2m frezirane i nije posejana ta širina celom širinom njive Tačno se poznaju sve njihove parcele kako ljudi rade i održavaju.
Potpuno isto sam i ja prošao.Dok se kuća gradila trebala je struja.lotra,nešto od alata,dosta malih pomoći pa je išlo i do toga da napravimo vrata da možemo jedno kod drugog da idemo.Ali kad se sve završilo počelo đubre da smrdi.Od kuće na 2 sprata oni borave u garaži a kuvaju napolje na smederevcu.Pa i do sada su mi urnisali kuću s njihove strane, em je severna strana, em naslanjaju stvari, deca dok su im bila mala, šutirali loptu o kuću, sada uzme crevo za vodu, pa pošto joj je kratko crevo, sa daljine od česme zaliva to cveće u mojim "ukradenim" gumama do moje kuće i poliva i kuću i to obilato...
Prigovorim joj, nisam, nisam, to ti je mokro od oluka...
A kiša nije padala mesec dana, letnje doba...
Uvek imaju izgovor i prave me ludakom....
Da li se time duševno hrane, nemam pojma, zato moram da se savlađujem jer ću na kraju ja biti kriv kao stalno nervozan i besan, neprilagođen i nepodesan , nerazuman za bilo kakvo normalno komuniciranje...
Vidim jutros vratili mi sanduk za piliće odakle su ga i uzeli, i otkačili kera od moje grede od kotobanje...
Kada kosi trimerom travnjak, čuješ najlon kako tuče po kući, nemoj koju travku da mora ručno ukloniti...
A moja majka i rođaci, te nemoj da prigovaraš, nemoj da se svađaš, prve ste i jedine komšije...
Ovo je kulminacija takvog ponašanja, nije ovo nastalo preko noći, nego se guralo pod tepih radi "dobrosusedskih odnosa"...
Sin njihov je radio kod mene u Firmi, nema ni auto ni vozačku dozvolu, pitam ih da daju makar auto da vozim, kad već njihov omladinac je toliko glup da ne može 7 godina položiti vozački ispit, izlazio je sigurno 30 puta na polaganje, jbg-a, krljam svoj auto plus vozim preko 100 km svaki dan, odbili, treba nam auto, nek kupi on....
Kako da kupi auto ili bilo šta drugo kada ste sinu debilu 28 godina starosti od retardiranih roditelja uzeli obadve bankovne kartice i podižete njegovu platu u celosti, pa mu dajete džeparac po zasluzi ?
Kad su kuću proširivali, niko rođeniji od mene, malo-malo pa zovu na kafu, pivo, pa ajd' da vidiš kako smo ovo uradili, pa da vidiš ono...
Pošto sam uvek bezobrazno iskren, velim ja njima, ne bojte se slobodno radite, ali dajte i meni da , kada skupim pare, odradim i ja moje, "nema problema komšija"...
Eto, vidite da nema problema....