markojx
Član
Fasadu i izolaciju mozes bez problema ako komsija ne dozvoljava onda se prijavi policiji pa dok majstori rade policija dezura a dnevnice policije placa komsija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaš kako sam ja radio na njivama,pozovem komšije,dođe geometar izmeri,traktor sa bušilicom izbuši 4 rupe i ukopam rešetku za tovilište koja ima jedan član i izgleda kao slovo T.Ovaj širi kraj ide dole a dužina rešetke 1m.Kad se ukopa nema šanse da se iskopa bez muke.Ljudi shvatate li Vi da oni meni ne dozvoljavaju pristup u njihovo dvorište ?
A ne mogu da uđem nasilno, ispašću ja kriv jer ometam tuđ posed ?
Kako da radim ogradu koja je na pola metra od moje kuće ?
Iz njihovog dvorišta, razumete ?
Plus, vidite ogradu na ulici ?
Geometra neće priznati uveravam Vas, i samo bih bacio pare....
Priznali bi ga kada bi rekao da mi je kuća po njihovom....
U jbt sta si naredjao sve osim ovoga moze i kobre i saj da pozove ako ima nekog drugara, a bilo bi dobro i antiteroristicka da izadje na teren. Neko od rodbine ako je u interventnoj moze da dodje i onPozoveš odmah policiju kada ti se najavi geometar, najbolje ako imas nekog drugara u policiji i obavezno da se snimi. Pripremi ekipu (ujedno i svedoke) i čim geometar obeleži a dok policija pije kafu kopaj i postavljaj stubove pa neka te napadnu, ti kuliraj i radi na tvom posedu, na tvojih 70cm. Prolaz su ti oni ogradili, moraš kroz njihovu kapiju da prođeš, ne možeš kroz prozor da izvodiš geometra. Obavezno snimaj i po mogućstvu maskiraj nekoga da glumi televiziju. Možda i neko iz mesne zajednice moze da ti pomogne i da bude prisutan.
Sa ciganima nije lako, i ne možeš 1 na 1 nikako. Oni znaju da imaju veća prava od svih i to koriste. Znači moraš dobro da se pripremiš ako hoćeš nešto sa ciganima da isteraš legalno.U jbt sta si naredjao sve osim ovoga moze i kobre i saj da pozove ako ima nekog drugara, a bilo bi dobro i antiteroristicka da izadje na teren. Neko od rodbine ako je u interventnoj moze da dodje i on
........................
Bukvalno mi je iznenadno data mogućnost da im srušim kuću...
To je samo fiktivno resenje, to su radili i kad je bila legalizacija pre par god kao izadje insp gradj i ti platis nekog arihtektu za projekat, inspekcija napise kao zapisnik o rusenju ti prilozis zalbu i ona se legalizuje.Banat...
Zove se "mirovno veće"....
Odgovorili su da su oni u pravu i da im ne pada na pamet sa bilo kim, pa ni sa mnom, da se raspravljaju oko nečega....
Pexkap...
Ako podnesem Prijavu, epilog je rušenje, tu nema dileme, potpuno jasno mi je predočeno ako insistiram na Prijavi...
Miksan...
Ne znam šta da radim...
Čak sam saznao da po tom Zakonu iz 2018. ne možeš više rušiti staru kuću pa zidati novu istu, na istim temeljima, moraš projekat rušenja pa građevinska dozvola za novi objekat...
Inspektor mi kaže da ih kontaktiram pismenim putem, da im napišem preporučeno pismo i navedem svoja saznanja, ali da formulišem tako da eksplicitno izbegnem bilo koju vrstu pretnje...