New Holland

Danas zvao za cene delova i sve kompletno u Ns košta oko 5000e a u Mađarskoj oko 3000e bezobrazno skupi delovi to je nemoguće da tolko skupa izrada ovih delova.

Kolege moje ja imam u planu u budućnosti da prodam moja dva Zmaj-a i da kupim jednog New hollad-a sviđa mi se TX62 ili TX65 ali kad vidim šta pišete prosto se plašim. To je čisti bezobrazluk koliko koštaju rezervni delovi a još je gore ako ih nema. Ako treba delove da tražim po inostranstvu sigurnije mi je ostati na Zmaju i kupovati delove kod mene u Padini.

Mnoge stvari se mogu resiti i bez originalnih i preskupih delova.Ja cu secku paliti mesto onom obujmicom sa ovim izumom.Kostalo me je dva srafa,dva mala lezaja i malo truda.Rucka je original i nisam je prepravljao.Za gasenje ce se koristi klasican pajser kad se naravno ugasi kombajn.Znaci ne treba uvek biti sofisticiran,cinicno najbolji majstor,i vrsan strucnjak...i placati nerazumno skupe delove da bi bio dobar i IN.
4lq8mc.jpg

20f96hs.jpg

Izum je dobar,ali tu secku bi ja doradio (ista je kao moja) ako se unutar tog mehanizma zajele plastike koje ukopcavaju desavace ti se da se secka sama iskljuci u radu...

Nadam se da nece to biti slucaj ali kod mene je bio,pa sam ja bio jos bolji majstor i pobacao sva ta cuda i resio jos jednostavnije... :osmeh:

Resicu i ja ako se slucajno pokvari.Blokiracu ovaj deo da stalno vrti a ukljucivanje i iskljucivanje resiti kao na zmajevim seckama.

Izum je dobar,ali tu secku bi ja doradio (ista je kao moja) ako se unutar tog mehanizma zajele plastike koje ukopcavaju desavace ti se da se secka sama iskljuci u radu...

Nadam se da nece to biti slucaj ali kod mene je bio,pa sam ja bio jos bolji majstor i pobacao sva ta cuda i resio jos jednostavnije... :osmeh:

ako moze koja slika ,i kod mene na faru 1300 isti princip paljenja secke ,samo je dosta pojedena obujmica pa moram nesto resavati za ovu godinu.poz.

Nazad
Vrh