secondgeneration je napisao(la):
Neznam na koga si mislio kad si rekao to licemeran. ne znam kome smo pomogli da se obesi. Mislim da ovo zaista nema veze sa NH. ne znam odakle ti to da je logistika losa. Ovde je totalno promasena tema. Jer radi se o tome ako zaista podrzavate stav da je nova poljoprivredna mehanizacija ne potrebna onda je to porazavajuce. NE UBEDJUJEM NIKOG DA DODJE KOD PREDSTAVNIKA I KUPI NOV KOMBAJN NE PROVOCIRAM NIKOG ZBOG STAROG KOMBAJNA ODREAGOVAO SAM ZBOG IZNOSENJA POLU ISTINA I NEISTINA KOJE SU SE OVDE NA FORUMU POJAVILE. PROVERITE MOJE POSTOVE I VIDITE KADA SAM SE UKLJUCIO U RASPRAVU. DA VAM POMOGNEM ODREAGOVAO SAM NA POSTOVE TIPA FIRMA JE NE OZBILJNA NECE DA MI PRODA TRAKTOR ILI FIRMA JE NEOZBILJNA NECE DA MI POKLONI UPUTSTVO KOJE NEMA . To bi otprilike bilo isto kao kad bi ja tebi rekao ajde mi poori ona 4 jutra ja nemam traktor a ti imas. Ostaje cinjenica ako vec podrzavate tezu da je polovan kombajn odnosno da su i stare tehnologije dovoljne da ne treba prelaziti na nove onda se slazete i sa tim da nesto kao sto je kopiranje terena suvisna oprema na hederu odnosno kombajnu. NE VIDIM SVRHU OVE RASPRAVE.
ne nisi shvatio,ili ja nisam bio jasan.
marijas je bio teski preprodavac polj. masina iz mola(selo u backoj)zbog nekih sumnjivih radnji obesio se,prica se da je imao i pomagaca!nigde tebe i tvoju firmu nisam spomenuo.
KishRobert je napisao(la):
mene strasno nerviraju te takve "zastupnicke firme" koje kad odes da pricas sa njima oni samo med i mleko pricaju,a kad im zatrazis da nesto kupis,a to nesto je malo zajebano,ufff pa to ti je...
konkretno radilo se o katalogu,zapravo uputsvo o koristenju i upotrebi kombajna new holland-clayson-m122 iz 1968!
si ti procitao sta sam ja pisao?