New Holland

Да, гинисове судије су меродавне за светске рекорде попут овог....цр10.90 је поставио светски рекорд у скидањубжита за 8 сати...мислим да је потукао класов рекорд за готово 140 тона...тада је гинис био присутан, као и када је клас 770 рушио рекорд постављен од стране опет холанда....

Имаш ти рекорд који је поставио кејс 9230 у бугарској када је ишао макс брзином од 10км/ч у житу које је дало просечно 9 и нешто тона по ха, са хедером ид исто 13,7м...просечна брзина му је била мислим скоро 7км/ч...наравно гинис није био судија и то се може обесити мачку о реп...

Chimay Brewery proizvodi ako vec licitarmo oko kvaliteta je nesto najbolje sto sam probao od piva.

A ti rekordi su zanimljiva stvar. Svake godine napravis malko veci kombajn i obaras rekorde u nedogled.

Бојчетићу да се надовежем на то твоје белгијско пиво са још њихова два одлична, а по мом укусу Leffe brune und Leffe blond је најбоље пиво које сам пио a такође је и ово одлично, мада ми се малко више свиђа Leffe, а то јe Rochefort 10...наравни белгијанци имају још добрих врста пива и то на десетине, али су ова два по мени најбоља...[h=2][/h]

d109b0b2071d26a005712425698a69fa.jpg

Pripremamo se polako :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nikola Ilic koji je zahvat hedera?inace ovo je identican heder kao na Laverdi...

Zahvat je 5.18m....Identican i jeste,bila je Laverda-New Holland kooperacija.

Separator...
Brzi je msm 760o/min a sporiji je 400o/min i on se koristi za repicu,kukuruz,suncokret,soju,grasak i korpa ispod njega se raspusta,ako ima u opremi.

Poslednja izmena:
Evo ga tačan podatak, 760 i 400 o/min.
Kod NH biter se vrti u zavisnosti od obrtaja doba, a separator ima dve fiksne brzine.

Nazad
Vrh