Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi nemamo tako dugačke njive a ni tako dobar rod ni u dobroj godini tako da zbog toga se ne brinemo. A bili smo da gledamo na par mesta isti ovakav kombajn i neki su imali od 6 redi i kažu da voze i preko 10km/h što je po meni preterano, zato mislim da sa 8 redi i nekih 7km/h je dosta jer kad radiš usluge vršidbe kukuruza neki su tako dobro spremljene da i 5km/h je puno treba da se držiš da ne ispadneš is sedišta.Mislim da malo preteruju. 6oredni je za njega sasvim OK . Bio je jedan kod nas sa capelom 6R. Ako je njiva malo duza i rod 7 t/Kj sta onda ?
Radili su sa adapterom jer ima snimak baš zbog toga nismo uzeli od njih adapter jer je na 75cm a kod nas svi seju na 70cm samo pitam šta da tražimo. Sad dal je trgovac ili ne to samo oni znaju ali već 5 god se vodi na njihovo ime.Bio sam jednom kod coveka pa mi poznata avlija sto bi rekli,mislim da je klasican trgovac,a heder je 8 redni geringhof na 75cm u jugokomerciji se dosta dugo prodavao,na kraju otisao jako jeftino cca 6000e a u dobrom stanju je bio heder ali verovatno su se svi bojali sto je na 75.
Pitanje jel i radio on sa tim hederom od 8 redova zato sam komentarisao,bilo je kod nas par tih kombajna u kraju i radili su dobro neki i sad jos imaju.
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Za bunker ne znam kolko stane ali je dosta veći nego na TX 34 a tamo stane oko 5t kukuruza gume su dobre 800/65 R32 mislim da bi trebalo da nose 8 redi.Ma daj gde 8,treba i bunker,trpe gume,hidraulika da dize,6 i delji.