Čak ni to ! Samo zemlja, skoro !Znaci posle njega ostaju samo male badrljice ??![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čak ni to ! Samo zemlja, skoro !Znaci posle njega ostaju samo male badrljice ??![]()
Dečko,nedaj da te paleČak ni to ! Samo zemlja, skoro !![]()
A zar ti ja ličim na paljevinu. Ako nekom smeta koliko ja uradim evo obećavam sa neću nikad više do nove prilike. Nisu oni videli kako se brzo vrše na lošije spremljenim njivama kada je za volanom Minđušar, e tamo su ostajale badrljice zbog njive i širine hedera !Dečko,nedaj da te pale![]()
Taman cemo da se zamenimo.Ti ga sredi kompltno pa ga prodaj. Kao i ja sa 142 ojkom. Ako se prosirim jos malo I posejem 70-80ha psenice. Moracu uzeti nesto sa 5 slamotresa i malo jacim motorom zbog secke. I onda ce se neko naraditi sa mojim kombajnom.
Kao sto si rekao, sve ponovo u krug.
Kako drugačiji način izvršaja???I jedan i drugi imaju dob,biter i separator.CX i TC su dva razlicita kombajna,drugaciji nacin izvrsaja,CX je zver i jaaako dobro radi.