milan11
Član
Treba baratati sa njim, ja malo malo pa zakacim negde kad se okrecem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Слажем се, али да немамо услуга, поготово утовар превоз и разбацивање стајњака, не да нам не би толико требало, него би било и претерано...Shale tebi je super dostigao si nivo neki koji radis, a lepo si olaksao kad tu kolicinu koju si radio sa 577 sad radis sa 4 X vise konja u ta 3 rusa.
Slažem se sa time, uglavnom to ljudi tako gledaju, ali ima puno više faktora od same količine zemlje. Puno ovisi i kakvim se tko sektorom bavi, vremenski uvjeti, itd.Neko ima puno traktora masina jer jednostavno voli a neko ih ima iz stvarne potrebe, skoro sam pricao sa covekom radi 20 jutara a uzeo traktor od 130 konja...
Ne manjka ali se greje. Poluosovine tanke. Svi ti medjutraktori 892/952/1025/1021 imaju nesto dobro nesto lose.Чак и 1025 мањка са снагом са три бразде.
Ako je ispravan ne sme da se greje.od 2009 nikada nije digao preko 90(u sistemu G12).ako eventualno krene preko-kompresor,pistolj iz kabine i malo se izduva.obicno se nahvataju zetveni ostaci/trava na hladnjaku.Ne manjka ali se greje. Poluosovine tanke. Svi ti medjutraktori 892/952/1025/1021 imaju nesto dobro nesto lose.
Uzeo sam polovan traktor. Cenovno je tu bilo slicno (1025 i 1221) pa i zbog toga sam se odlucio na 130ks.
@NA
Orao sam davne sad vec 2014 sa Maxxum 125ks i 3x40cm dok tada dominatni traktori 820/892 su takodje orali i sa 2 i 3 (3x35-6)brazde. Sve to ide ali mi je mnogo
I kod mene u Banatu...ja sa Maxxumom 125 ne prelazim 8 km/h...3x44 cm. Moglo bi brze ali sa manjim zahvatom ali bi takodje bilo vrlo neugodno zato sto traktor nema prednju suspenziju i suspenziju kabine.Moze u Backoj, kod mene nema oranja oreko 8km/h i to mislim na ekonomije i kadre plugove,utegnute. Ovi nasi bi na 8-9 ostali u delovima.
Oremo 3-3 brzina to je i preko 10km/h ako stiskas na 2000 obrtaja. Zahvat 3 x 44.Еј јел ви мене зајебавате или шта орЊе 9-10 кмх јбт па то је пребрзо или вас лажу сатови...
Da,orem u 8. brzini,veci zahvat tj otvorenije glave pluga da ne gusi kad je velika masa u kukuruzu i zbog laganijeg okretanja na uvratinama,koje su uglavnom lose(spustim ga u 5-6)...gas drzim konstantno na 1800 obrtaja...Oremo 3-3 brzina to je i preko 10km/h ako stiskas na 2000 obrtaja. Zahvat 3 x 44.
Sa Armatrac smo orali 2L brzina, 2 x 38cm (80 je hvatao, prednja malo vise od 38cm) i to je islo 9.5km/h.
Sa Maxxumom je isla u 90% slucajeva 10. brzina takodje 9.5km/h 3 x 40cm. Kad je tesko onda 8/9 brzina 7.5-8.5km/h sto pretpostavljam @lucijan013 ore.