Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da je bilo obrnuto,slaba pumpa,najjači cilindri,onda bi dizao sporo,jer treba više vremena da napuni cilindre,tako da definitivno ide jedno sa drugim,i sa onim trećim ispred - tegom,gumama koje će to sve izneti ... i kraja nemaDefinitivno ne zavisi podizna moc od pumpe jer na mom NH je pumpa od 150 lit a fabricki su bili najtanji hidraulicni cilindri i imao sam problema sa plugom i sa gruberom kada je bilo puno blata nalepljeno. Ne kazem da nije mogao da podigne ali je dizao do 85-90% i dalje nije mogao. Prosle jeseni smo stavili mnogo deblje cilindre i sada je skroz druga prica.
Jel ti drugar danas bio na tv?Drugar planira da mu radi teske poslove oranje spremanje i tanjiranje nista vise .Prosle god kupio neku polovnu Amazonku zitnu 4 m sa jednim diskom i sa njom se zanima Fendt 312 lsa cini mi se.Malo prcka prednjina.
Jel to 125 ks?Da li neko moze da mi kaze priblizno,koliko kosta nov NH 6050?