Kakve to veze ima ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakve to veze ima ?
@spajki
Koje su zamerke na TD? Mene zanima TD 65 ili 75ks. Menjac 12 brzina jeste malo nezgrapan ali je jako pouzdan.
Kad mi sretnes druga u ataru pitaj ga koji provede vise vremena u radionici plavi ili crveni.@danger bojim se da nema kvarljivije robe od rusa. Al ajde. Svako ima pravo na svoje misljenje
Ako je to ista TD serija kao i pre 7-8 godina,bilo je kod jednog ozbiljnog poljoprivrednika 4-5 komada.Znam da su se zalili na los raspored brzina i svi do jednog su rasklapani par puta zbog kardana,tu su imali muke sa kvacilom kardana ako se dobro secam i sa prednjim mostom.Posle dve ili tri godine ih je promenuo.Uostalom, ko jednom proba traktor sa elektro-hidraulicnim reverzerom za promenu smera kretanja napred-nazad i elektro hidraulikom sumnjam da bi imao zelju da se vrati na mehaniku.Naravno,svaka roba ima svog kupca.
kad dajes tolike pare dodaj malo i za osnovnu navigaciju pa ti netreba markir...vec je ispao iz uzeg kruga izbora iz razloga sto su mu nabili auspuh u vidno polje da smeta kad se prati markir u setvi,i jos kad procitam gore pomenute problema sto se mene tice ........dovidjenja
kad dajes tolike pare dodaj malo i za osnovnu navigaciju pa ti netreba markir