New Holland

Verovali ili ne tako je.Nije lazov,skoro 10godina radi kao prevoznik auta i masina,sad ima i svoju firmu(sleperice) a ovo je kupio tati i bratu koji rade zemlju.

Jeftiniji su malo ali to je 15000 i jos carina 4% i pdv 20% i transport.Pa to izadje opet puno para.Ako izadje ovde 11000 onda tamo izlazi 6-7000.Pa gde to ima.

Jeftiniji su malo ali to je 15000 i jos carina 4% i pdv 20% i transport.Pa to izadje opet puno para.Ako izadje ovde 11000 onda tamo izlazi 6-7000.Pa gde to ima.
Vojkane komplet ga izadje ona cena koju sam napisao + soferka i nesto oko instrument table neki relej ...(oboje ne vise od 1000e).
I ovo je u zemlji Srbiji prodano za 1100e i mnogi nisu verovali,ali eto desi se jednom u xxx slucajeva.
20131206191201.jpg

Ili sto je jedan drugar kupio 2 komplet TOCKA 13.6 38 za ispod 200e i jos dobio 2 spoljnje gume pride,istina gume nisu neke ali opet za te pare na kilu se isplati.

Sta je tu cudno_Ovdje prodala zena (posto je suprug razduzio kasiku) jednoosovinku Tehnostroj, tzv ''kiperku'' u bukvalno novom stanju za 1000 ojri. Naravno, sverceru.

Ima da se nadje jeftino ...mozda ne vrhunski ali sugurno bolje stanje nego ovi nasi sto kose samo jednu sezonu...samo treba da se trazi
http://agcotrader.com/detail.php?or...GB&limit=25&offset=50&mid=2988423&ft_search=1
http://agcotrader.com/detail.php?or...GB&limit=25&offset=50&mid=3081601&ft_search=1
ovaj drugi ima nov motor..znam da nisu izlozbeni primerci i da moze da se nadje jos jeftinije...Pre mozda mesec dana iz mog sela je otisao ford(new holland 8340 '95 za 12k e i to mnogo dobro stanje)

Taj 4230 Case, je u rangu JX serije, sto ce reci da je za 99% poljoprivrednika odlican izbor. Mislim da dobrim delom i to utice na cenu, koje je visa od 5120 (koji je klasu napredniji traktor).

Pozdrav forumasi,novi sam ovdje ali pratim forum vec duze vrijeme.Za pocetak naseg druzenja imam pitanje pa molim da mi odgovore oni koji znaju nesto vise,naime radi se o traktoru New Holland td5 115.Fali mi ulja u transmisiji a neznam sta smijem dosuti s obzirom da mi nije dostupno originalno AMBRA MULTI G ulje koje preporucuju u njegovoj knjizi.Ima ovde kod mene modricka rafinerija neko svoje UTTO ulje imena JD FLUID koje prema specifikaciji mozda i odgovara za moj traktor al se dvoumim neznam sta da radim,bojim se da ne pogrijesim?

Ima netko iskustva sa NH T4(f5c) serijom, djeluju simpatično a i cijenom bi trebali biti pristupačniji?
težina ok, kabina pregledna i uredna, za drugi traktor na gospodarstvu čini mi se vrlo dobar izbor, samo što ih nema prodanih i samim time iskustva iz prve ruke nikakva.

Jel to skoro kupio? Koje godiste?
Moja greska, nisam video da si pisao o tome na prethodnoj strani....

Nazad
Vrh