New Holland

evo nekih noviteta :osmeh:
img20150307150333.jpg
img20150310160318.jpg

nije tacno da nema delova mi smo na onom drugom kinezu sto ima utovarivac uradili punu generalnu izasla je oko 2000e,a delove smo kupili u Osjeku predstavnistvo nh mislim da se zove Agrarija.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

pitaj tog sto mu je kinez zaribao hoce ga prodavati?

kod nas nema,bilo je do 2008-sme godine dok je bilo na lageru,mislim ima i sada ali se ceka od 2 nedelje do mesec dana,a ovako odes do osjeka i uzmes odma,mi smo cak i neke delove uzimali duplo,npr uloske dizni karike lezajeve zaptivace...

Prosle noci oko 3.30h sam primetio da mi curi ulje ispod kabine. Jutros smo skinuli patos kabine i ustanovili smo da ulje curi iz jednog senzora na menjacu. Senzor je danas nabavljen u Agroglobe-u i kostao je 12.000 din i dosuto oko 27-28 litara ulja koje je iscurelo. Inace traktor je od SEPTEMBRA prosle godine ( za 8 meseci ) napravio 950 motocasova.

Prosle noci oko 3.30h sam primetio da mi curi ulje ispod kabine. Jutros smo skinuli patos kabine i ustanovili smo da ulje curi iz jednog senzora na menjacu. Senzor je danas nabavljen u Agroglobe-u i kostao je 12.000 din i dosuto oko 27-28 litara ulja koje je iscurelo. Inace traktor je od SEPTEMBRA prosle godine ( za 8 meseci ) napravio 950 motocasova.
Da li ti se ukljucio alarm za nizak nivo ulja ili višu temperaturu ulja usled tolikog nedostatka?Dobro je da si primetio na vreme.

Nista nije javio. Mislim da situacija sa nivoom ulja nije bila alarmantna pa zato nije javio. Inace temp ulja pri max opterecenju kada je napolju toplo je oko 70 stepeni. Sasvim slucajno sam izasao da sklonim neki predmet sa uvratine i osetio miris ulja. Ulje je curelo samo kada sam koristio rikverc u ostalim brzinama nije.

I jos jedna stvar. Drugi strani traktori iynose toliko sa sve kamatom, tako da je ovo sa 0% kamate, samo fora....

ja sam zimus zvao za Deutz-a i New holland-a. Razlika je bila 700e, Deutz na kredit a New holland, kao sa 0% kamate. Deutz je bio 700e skuplji, sa sve kamatama...

Nazad
Vrh