Ala deru.Većina majstora po nekom zakonu radni sat računa 500 dinara mada ko još poštuje zakone i pravila.Tu su da se krše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a dok ih je proizvodio češće su bili na klocnama nego na točkovimaNe mozes porediti IMT od 60 ks i traktor od 200 ks . Imt to ni ne proizvodi.
a ti si sigurno to već radio i znaš da je to lak posao?Мени је Титан тражио да ми среди ручну кочницу на кејсоњи, јер јако слабо кочи, а без ње не можеш оставити трактор на неком мањем нагибу, јер не кочи кад га убодеш у било коју брзину, око 2400 евра. Кад сам их питао побогу па зашто 2400 евра, када делови коштају цирка 400 евра, а они ће ми на то одговорити, трактор треба да се цепа на пола, биће код нас око 6 дана, радиће три радника, а радни сат кошта 18 евра по раднику. Значи њих посао тј. руке коштају 2000 евра, плус морам да платим превоз до новог сада око 100+ евра....па пре ћу га сам поцепати и са механичарем наместити за цирка 700 евра ручну кочнцу....
18 евра сат, па нисмо у немачкој сунце ти пољубим.....
Да ти странци им душу ваде, за тако кратко време, а поготово оне мрље французи, они си најгори....