oooo Boze..... pa ti podesavas na tom tockicu crveno-plavo koliko topao-hladan vazduh da duva npr od 20-35*C imas da podesis,jel i na autu podesavas iz krajnosti u krajnost??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):i dalje ne kapiram 95 sa ili bez poreza??
Neco je napisao(la):cici ako se nevaram mozes da podesavas brzinu dizanja i spustanja.
Lala iz Banata je napisao(la):Di malo 95000, bre!
KishRobert je napisao(la):drugar je 2007 uzeo case pumu od 210ks i potinger obrtaca od 5 glava za nekih 90000e.
naravno sa pdv-om i ostalim dazbinama,
tako je bar meni rekao.
@kish za masine koje toliko kostaju u svakoj firmi mozes malo da se cenjkasKishRobert je napisao(la):'ebem li ga,
cuo sam,da bas iz spomenute firme,mozes da se "sakujes" kako hoces za kupovinu bilo koje masine.
gregorije83 je napisao(la):mislim da kada su pare u pitanju, odnosno kada kupujes neku masinu koja je toliko skupa mozes da se cenjkas u celom svetu...
mislim da uopste nisi pogresio sto si uzeo NH a ne kejsa pumu.....Taj NH je traktorcina za tog kejsa....po svemu, nemoze ni da mu prismrdi......svaka cast na izboru, neka te dugo sluzi....
zzivica je napisao(la):jel to sala?
sad svrati u temu za predstavljanje, pa nastavljamo druzenje....new holland je napisao(la):Pozdrav svima! DA se i ja malo priključim pošto imam dva new hollanda 110-90 i 5040
zzivica je napisao(la):pa to su isti traktori samo druge maske,treba da rade traktore u istim pogonima.
Post je spojen: [time]1264320150[/time]_________________________________________________
evo izaberi koji bi auto kupio da imas pare,ferari,porse,lamburdjini,svi su dobri ali da kazes za nekog da je najbolji to treba da se proveri ili da se dokaze kao sto se kejs dokazao da je najbolji orac,pa katerpilarevi su odmah iza kejsa.