cicimoric
Član
rekli su mi da posle 30h moze da ide u lakse oranje. Naravno da ga ne opterecujem do maksimuma ali posto je vreme ovakvo kakvo je ispostovacu razradjivanje do 50 h. Vozikam ga po selu i okolini da sto pre napravi 50h. U uputstvu za upotrebu strogo zabranjuju razradjivanje u mestu i pise da je isto toliko stetno kao i preopterecivanje u prvih 50h.
Bogami treba posteno sesti i uciti iz uputstva za rukovanje koja je knjiga od 300-400 strana da bi se moglo sve iskoristiti sto moze traktor da pruzi.
Kupili smo 20 litara hidraulicnog ulja za rezervu ( specijalno NH ulje ) i bash sam se prijatno iznenadio kada su rekli da kosta 5200 din. Znaci 260 din/l sto uopste nije skupo.
Bogami treba posteno sesti i uciti iz uputstva za rukovanje koja je knjiga od 300-400 strana da bi se moglo sve iskoristiti sto moze traktor da pruzi.
Kupili smo 20 litara hidraulicnog ulja za rezervu ( specijalno NH ulje ) i bash sam se prijatno iznenadio kada su rekli da kosta 5200 din. Znaci 260 din/l sto uopste nije skupo.