Braca972
Član
Nerast može da se preuzme samo ponedeljkom u ranim jutarnjim časovima.Dakle stiže tek u ponedeljak.Aman ljudi daj te neku sliku tih silnih nerastova i nerastice
Meni danas stigo pietren 26kg,slike veceras
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nerast može da se preuzme samo ponedeljkom u ranim jutarnjim časovima.Dakle stiže tek u ponedeljak.Aman ljudi daj te neku sliku tih silnih nerastova i nerastice
Meni danas stigo pietren 26kg,slike veceras
Kolega ja ne vidim slike
zato bi hteo da uzmem dva landrasa krmace su uglavnom joksirkeZavisi od toga kakave je naravi ali definitivno se treba cuvati od njega pogotovo kada nanjusi krmacu koja trazi . Moze biti bubica a moze bit jako nezgodan . Imas jos sednu stavku a to je da ako je mali tesko moze na matore a i ako je on velik nazimica ga tesko nosi .
Jel to svedski landras ovi mladi?nesto nisam dobro uradio sad cu opet nisam nesto vest kacenju slikaJel to Svedski landras ovi mladi sa oborenim usima?
ovo je moj veliki joiksir nije lepo uslikan moram ga lepo slikati. Mran je kao bubica, razmazen nije skakao 20 dana i nece najmanje jos mesec i nije nikakav problem uopste ne divlja jer je stvarno pitom
- - - - - - - - - -
A ovo su mladi po 5meseci bili stari njih sam prodao nemacki landras
- - - - - - - - - -
Takvim meni trebajuzato bi hteo da uzmem dva landrasa krmace su uglavnom joksirke
- - - - - - - - - -
Jel to svedski landras ovi mladi?
Mislim da mu treba jos nekih mesec ipo,mislim neka me isprave ako gresim.Ja sam trebao da kupim ovih dana takvog za 120eNajverovatnije cu ovih dana da kupim od komsije jednog veprića za priplod.Ima oko 80 kg i za nekoliko dana ce imati punih 6 meseci.
Moze li da se pusta na krmace ili je jos mlad?
Jebo ih on taj moju joksirku nebi ni dohvatio.Ljudi sta mislite za ovu svinju od 100 000 dolara.
https://www.youtube.com/watch?v=aFiSanku5vU
Ili ovaj Jorksirac od 200 000 dolara.
https://www.youtube.com/watch?v=HTAEA1P5dz0