kuka9
Član
Posle 7 meseci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobra roba nema sta... Jesi tog nerasta ostavio od svoih krmaca ili si kupovo?
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Dobra roba nema sta... Jesi tog nerasta ostavio od svoih krmaca ili si kupovo?
Zvao sam i Union i PIK Bečej, i ujutro idem u Bečej(bliže mi je) da izaberem(nadam se).Jedan moj prijatelj je kupio dva u MZ Union
Posto? Ja sam prodao dva za 200e mlada po 50 kg.Zvao sam i Union i PIK Bečej, i ujutro idem u Bečej(bliže mi je) da izaberem(nadam se).
A jel imaju i nazimice,ako imaju ajde vidi kvalitet i pitaj za cenu,ako budu pustili bilo bi dobro da okines i koju sliku....Ja imam jednog mladog majka pietren x landras,a otac hemsir,i ovih dana treba da odem da pogledam jednoc cistog pietrena....Zvao sam i Union i PIK Bečej, i ujutro idem u Bečej(bliže mi je) da izaberem(nadam se).
Kakve su cene?Kazu da profesor Beukovic ima odlicna priplodna grla:
http://www.beukovic.com/
-mislim da su nazimice 55000rsd i 65000rsd. Prijateljica mi radi u prasilistu ali se nisam detaljno raspitivao upitanju su f1 mislim.A jel imaju i nazimice,ako imaju ajde vidi kvalitet i pitaj za. cenu,ako budu pustili bilo bi dobro da okines i koju sliku....Ja imam jednog mladog majka pietren x landras,a otac hemsir,i ovih dana treba da odem da pogledam jednoc cistog pietrena....
- - - - - - - - -
Kakve su cene?
Ajde raspitaj se pa javni,a moze prijatelj i neku sliku da posalje usput-mislim da su nazimice 55000rsd i 65000rsd. Prijateljica mi radi u prasilistu ali se nisam detaljno raspitivao upitanju su f1 mislim.
Ja imam jokšir vepra od Beukovića kupljenog 2013 god. i bio sam juče kod njega, ima samo jednog jokšira oko 80 kg, 6 meseci star i cena je 400 eura +pdv.Za tog nerastića je to mnogo a i nema ni izbora.Sledeća tura nerastova mu je za 50-tak dana.Inače kod Beukovića sam nerasta koji je skakao 2013 god platio 350 eura a bIlo ih je odličnih po 300 što nisu skakali, a šta je sad ovo, nerastić 400+pdv???Kazu da profesor Beukovic ima odlicna priplodna grla:
http://www.beukovic.com/
Aman ljudi daj te neku sliku tih silnih nerastova i nerasticeKupljena danas dva duroka u Bečeju(jedan meni , jedan moj kum).Nadam se da će nam biti korisni!!! A sa ovim komentarom od Vasilija bdp u potpunosti se slažem.Ovi u Bečeju su još uvek korektni sa cenom.