Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zaboravih da pitam, koliko traju te trake?
Ako smanjis presek, pada staticki pritisak, jer se brzina povecava.
Ventilom na ulazu u cev za navodnjavanje mozes da regulises pritisak.
Kod mene za plastenik imam dva manometra, jedan na ulazu u plastenik u sledecem redosledu: ventil, filter, manometar. Njime regulisem pritisak u trakama.
Drugi je kod pumpe.
Dok drugi pokazuje uvek konstantan pritisak, recimo 2 bara. Prvim mogu preko kuglicnog ventila da podesim na <=1bar, zbog traka.
Drugi manometar koji je bio kod pumpe, je skinut, ispao mi je onaj veliki vilasti kljuc na njega kada sam montirao sad cevi i razbio ga
Nemam rezervoar,vec sam kaptirao izvor,i razveo crevo od 3/4 i direktno ga prikljucio u sistem.E sad kolika je razlika nisam racunao,odokativno mozda 4,5 metara izmedju pocetka i kraja cevi,ako mislis na redove.Al dobro,koliku sam povrsinu planirao da zalivam,toliko vode i ima,pa i viska za jos 1 red,kad se nasteluje protok.
Da li mozete da mi pomgnete oko saveta koju pumpu da odaberem za sistem KPK.
Potrebna kolicina vode je oko 4500l/h , bunar ce biti busen na dubinu 50m, fi cevi 110mm, pumpa treba da bude strujna, a sad da li da bude potapajuca, nadzemna, koji proizvodjac i na sta jos trebam da obratim paznju?
kad budes imao pare za bacanje ti zovi strucnjake da te oderu za sistem kap po kap kao da je to nauka
Ja sam kupio poliestersku cisternu 5500l i izasla me 400e, mislim da to nije previse a cisterna sa kamiona sa postoljem.