I kod mene još po 50 metara na onih 230 metara ide po njivi.
Sam injektor je koštao više od 40 eura, onda ventil i spojnice, pa cijevi i ova koljena, onda ove gore cijevčica s regulatorom protoka je bila 40 eura isto i posao i koštao je koliko je.
Znam da je sam injektor i regulator koštao 650 kuna okruglo.
Nisam nikako htio stavljati usis tekućine prije pumpe da ne prolaze kemikalije kroz pumpu, jer to odmah skraćuje životni vijek. Jednom investiraš kak se spada i miran si godinama. Vidio sam i ja svakakvih sistema, no odlučio sam za najjednostavnije, a opet da može zadovoljiti moje zahtjeve
Ovo je dosta precizan sistem, kad se navikneš. Znam stavit recimo da konstantno vuče hranjivu tekučinu tokom cijelog navodnjavanja i u biti, nikad nejde čista voda pod biljku, već hranjiva tekučina. Naravno da to nije koncentracija kao kod povremenog prihranjivanja, već lagano ali stalno. Djeluje
Evo samo da procijeniš udaljenost od pumpe do njive. Pumpa je u žutom krugu. Crvene linije su trasa cijevi zakopane u zemlji, a ova njiva je još široka 100 metara i dugačka 190, tak da je to stvarno dosta duljine zalijevanja, pa opet radi.