MOMOSARIC
Član
Arapski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je kostalo to zadovoljstvoPosle par meseci koriscenja autopilota da se javim i ja... Samo mogu da kažem trebao sam to ranije uraditiugradio sam od clana Daner navigaciju, ne znam jel ima neko stariji traktor sa autopilotom
evo snimak
Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока
Ovde su vam svi jezici za pomenutu navigaciju (ez guide 250)Jel zna neko kako se ubacuje jezici u Trimble EZ-250 neznam kako ali izgleda da sam izbrisao.
.lpf fajlove prebacite na USB Fleš memoriju pa zatim FLEŠ povežete na navigaciju i pratite uputstva na ekranu.
Može i srpski a može i mađarski jer je ostao samo engleski i malo mi nezgodno.Ne zajebavaj. Čovek se zove Atila, ne znam da li treba srbski ili madjarski....
Odnosi se na Momu
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Ovde su vam svi jezici za pomenutu navigaciju (ez guide 250)
Mađarski jezik
Ako vam treba slučajno Firmware
Znači to prekopiram na fleš i kad se ubaci u navigaciju trebalo bi automatski da pokrene instalaciju.Ovde su vam svi jezici za pomenutu navigaciju (ez guide 250)
Mađarski jezik
Ako vam treba slučajno Firmware
Da samo jedna jako bitna napomena (.lpf fajlove ne ubacujte u folder na FLEŠU već samo prebacite na FLEŠ).Znači to prekopiram na fleš i kad se ubaci u navigaciju trebalo bi automatski da pokrene instalaciju.
Ovu navigaciju ti radis?
Sent from my Mate 50 Pro
Još da može i sam gas da da... Sediš na leniji i piješ pivo...
Sent from my Mate 50 Pro
Gde si uzeo navigaciju ?Meni je crkao ekran tableta na CHC navigaciji,tj vidljivo je sve ali na dodir ne radi. Za zamenu ekrana na tabletu mi traze 400 evra! Ima li ko iskustva?