daner
Član

Ma ma jbg , ni oprema nije za dz... bez obzira sto ih pravim.
Ali spas

Sent from my Mate 50 Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trimble ima tu mogućnost jer sam ja pitao, znači postave se volani, senzori, mislim čak i tableti u oba traktora, ali za tablet nisam siguran i onda se antena seli samo sa jednog na drugi kako zatreba, ali to je priča cca 15000 - 20000 eura. Kod JD Autotraca je ista priča, ali isto užasne cifre, sa tim da JD je baš počeo ići u krajnosti, tipa traktor ima pripremu za navigaciju, a ekran unutra je zaključan za Autotrac, sama aktivacija tipa 2000 eura i takve slične stvari...A koliko je izvodljivo koristiti je na dva traktora? Ne mislim u isto vreme nego tipa setva,prskanje i spartanje ide sa jednim. A kasnije oranje spremanje i vestak sa drugim traktorom. Da li mogu da se postave neke osnovne stvari pa kad zatreba samo prebaciti volan display i prijemnik signala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel bi mogao neko upuceniji da mi odgovori?Pozdrav ljudi treba mi savet. Da li ste kupovali navigaciju (volan i ostale komponente) preko konkursa (ako znate i koji je) ili ovako samostalno. Razmisljam da ugradim FJD, dobio sam preporuke ali ne razumem se. Kazu ljudi da im je zao sto nisu pre uzeli.