Tonchi
Član
Imao netko problem na chc da javi grešku da je izgubila vezu sa kontrolerom? Na samom završetku zatvaranja brazde mi se to pojavilo, ne vidim grešku da se kabal koji odspojio ili nešto ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako placas RTK2GO onda si vidljiv ali nitko ne moze da koristi tvoju baznu stanicu, ili vjerojatno moze biti i nevidljiv , ako je besplatno kao sto postoji oko 50 baznih stanica oko tebe onda nije ni nevidljivo a i moze da koristi tvoj signal tko hoce , ustavari RTK2GO je napravio jedan kanal za sve te bazne stanice pod nazivom serbian north ili tako nesto i ako se nakci netko na taj kanal rtk2go mu preusmerava automatski najblizu stanicu.Ako sam nevidljiv ne vidi se da postoji.Lozinku nemam, nije zaključano kao ni većina baznih stanica koje sam koristio dok nisam imao svoju.Rtk2go je besplatan signal na celom svetu pa sigurno jako vole nas koji hoćemo da budemo nevidljivi.
Pisali smo zahtev za invisible mod kada smo registrovali bazu i odobrili su ga a isto tako mogu i da ga uklone, njihova volja jer signal ide na međusobno deljenje.
Nemožeš kod njega biti nevidljiv, sem ako neplatiš.
Inače, sve ove ostale baze su moje, tj. od mojich mušterija, i u jednom trenutku će postati nedostupne.
Ja mislio da su sve informaticari seljaci , iznad prosecno informaticko znanje napravili sami baze , i EU kaska za vama ovdje problem seljacima konektovati se na server i naci GPS poziciju da slikas kulturu ili sta radis na njivi i posaljes , radi poticaja
Koliko me sjecanje sluzi kad imas svoju besplatnu bazu na RTK2GO dobijes pasvord da se mozes konektovati za RTK signal , mislim prije si se ako nemas bazu mogao konektovati na neku bazu bez passvorda , u novije vrijeme mozes da se konektujes na RTK "neciju" bazu ali moras da imas umjesto passvorda email adresu i to validnu adresu(izgleda) , ili nema nista od besplatnog koristenja sto se RTK2GO tice, tako da oni mogu da prate tko koristi , nije u pitanju anonimus.@tesla Ne vide se ostale bazne od mog proizvođača već se samo moja vidi.Nisu platili ništa kao ni ja.