Navigacija/autopilot.Opšta tema.

Da se razumemo, zavisi sta se ocekuje od navigacije i sta su planovi u buducniosti.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Mi imamo efix i za sada radi ok.imaju i noviju verziju softvera koji ima par stvari unapredjenih.
A imaju i odskora noviji tip navigacije koja je doduse i nesto skuplja.

Mi imamo dva efixa. Od prvog dana sa novim softverom. To je inace chc. Odlicna navigacija. Apdejti su bukvalno na svakih mesec dva dana.

Kartice kog operatera koristite u navigacijama? Globaltel ima samo internet, 5GB mesečno za 340 dinara. Trebalo bi biti i više dovoljno za rad navigacije. Da li ima nešto bolje?

Biraj one koje imaju najbolju pokrivenost kod tebe. Kod mene je yettel. Naravno najmanji paket jer navigacija troši smešno interneta.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Onda mi ostaje samo Yettel i MTS mreža. A1 je očajan što se tiče pokrivenosti.
Da li koristite prepaid ili postpaid pakete? Ne znam da li je bolje uplatiti kredit pa dok ne potroši kredit, ili svakog meseca postpaid. Znam da je smešna potrošnja, ali ne znam koliko je tačno smešna u Mb

Ja koristim yettel prepaid. Kada radim uplatim mesecno 300 din tarifni dodatak i to je dovoljno. Kad ne radim nikom nista. Bolje ne moze.

U Prvu navigaciju sam stavio paket koji košta 550 din mesečno. Posle par godina kad sam uzeo drugu nisu više imali taj paket, sledeći je bio od 1100 din. Kakva dopuna, neću da se razmišljam...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh