Navigacija/autopilot.Opšta tema.

Ta varijanta na rate je dobra ali sa tim ne moze da se ide na konkurs. Zato sto treba racun i dokaz o uplati. Manje vise svi daju tu opciju da platis u par puta ali jedino preko banke ako ides mozes dobiti racun i da imas dokumentaciju za konkurs

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima i tu rešenja. Bez brige.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Dobar dan, interesuje me ako neko ima Trimble 250 navigaciju, koja podesavanja koristite za gps satelit? Jeste li stavili na automacki? A preciznost da nadje najbolju sto moze?

Takodje me interesuje, ako neko moze da mi objasni kako da obelezim parcelu pa da mogu da je koristim kada god pozelim?
I koji je najbolji nacin za postavljanje A, B linije, da li treba da idem centrom traktora tacno po medji? ( da gazim i komsiji) i tako da izvucem sve do kraja?
Nije mi jasno ovo za obelezavanje parcela i oko AB linija.
evo sta sam nasao na internetu

✅ Saving and Reusing Field Setups
  1. Create and Save a Field Setup:
    • Navigate to Configuration > Data Management > Manage Fields.
    • Select Add New Field and define your field's boundaries and guidance lines (A-B lines).
    • Once set, the field is saved in the system's memory
  2. Load a Saved Field Setup:
    • When returning to the field, go to Configuration > Data Management > Manage Fields.
    • Select Load Field and choose your previously saved field.
    • The system will load the field's boundaries and guidance lines, allowing you to resume work without re-entering data.

​
🔄 Deleting Coverage Logging (Optional)

If you want to clear coverage data but retain field boundaries and guidance lines:

• Go to Configuration > Data Management > Manage Fields > Delete Coverage Logging.
  • This action removes coverage data while keeping the field setup intact for future use.

​

Ta varijanta na rate je dobra ali sa tim ne moze da se ide na konkurs. Zato sto treba racun i dokaz o uplati. Manje vise svi daju tu opciju da platis u par puta ali jedino preko banke ako ides mozes dobiti racun i da imas dokumentaciju za konkurs

Sent from my iPhone using Tapatalk
Može dobiti račun za konkurs

Nije ni bila u oglasima, prodao kumu clana Srdjan 7.
Moj ti je savet Trimble EZ 250, savrsenstvo tehnike.
Jako jednostavna i brzo je podesis. Kum uzeo 350 na dodir i ne svidi mu se,reko uzevu ja umesto 250ke nek lepse izgleda, ali ni meni se ne svidja, dosta vise tipkanja da obrise prethodne poslove i operacije.

Nazad
Vrh