Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda je FJ u Agropanonci još jeftinija.... Bila je 4150+pdv pre sajma.
Jutros iskočila neka nova na fb-uku 2400+pdv
Odlična. Ista kao chc, chc je pravi. Ozbiljna navigacija. Jednostavna. Ne stidi se da stane pored trimbla.Kakva je Efx kod agromonda? Vidim da je cena 4000 + pdv, e sad dal sa signalom ili ne, ne znam.
Bez signala, ako se plati signal za 5godina unapred onda je 700e. Navigaciju prodaju na period otplate od 5god uz rate kako se dogovoris sa njima. Dva momka radila na sajmu i sve lepo objasnili. Mislim da je sasvim ok prica a i cenovno je okKakva je Efx kod agromonda? Vidim da je cena 4000 + pdv, e sad dal sa signalom ili ne, ne znam.
Bez signala, ako se plati signal za 5godina unapred onda je 700e. Navigaciju prodaju na period otplate od 5god uz rate kako se dogovoris sa njima. Dva momka radila na sajmu i sve lepo objasnili. Mislim da je sasvim ok prica a i cenovno je ok
Ima i tu rešenja. Bez brige.Ta varijanta na rate je dobra ali sa tim ne moze da se ide na konkurs. Zato sto treba racun i dokaz o uplati. Manje vise svi daju tu opciju da platis u par puta ali jedino preko banke ako ides mozes dobiti racun i da imas dokumentaciju za konkurs
Sent from my iPhone using Tapatalk
Do 1m ne treba dokaz o uplati.
Ta vremena većina nas i čekaZa koju godinu ima da košta ko bolji telefon![]()