mixer87kac
Član
Tako i treba...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je navigacija u pitanjuJa probao ali ne vredi, ili je telefon spor ili preslaba (4/128gb) ili nedostatak gps antene ko zna...
Ovaj kojeg sam obeležioKoja je navigacija u pitanju
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Možda je FJ u Agropanonci još jeftinija.... Bila je 4150+pdv pre sajma.
Jutros iskočila neka nova na fb-uku 2400+pdv
Odlična. Ista kao chc, chc je pravi. Ozbiljna navigacija. Jednostavna. Ne stidi se da stane pored trimbla.Kakva je Efx kod agromonda? Vidim da je cena 4000 + pdv, e sad dal sa signalom ili ne, ne znam.
Bez signala, ako se plati signal za 5godina unapred onda je 700e. Navigaciju prodaju na period otplate od 5god uz rate kako se dogovoris sa njima. Dva momka radila na sajmu i sve lepo objasnili. Mislim da je sasvim ok prica a i cenovno je okKakva je Efx kod agromonda? Vidim da je cena 4000 + pdv, e sad dal sa signalom ili ne, ne znam.
Bez signala, ako se plati signal za 5godina unapred onda je 700e. Navigaciju prodaju na period otplate od 5god uz rate kako se dogovoris sa njima. Dva momka radila na sajmu i sve lepo objasnili. Mislim da je sasvim ok prica a i cenovno je ok