Naknada za odvodnjavanje.

Ala je to banda, ne opevana. Uđem danas u moju karticu da vidim stanje i pretplata je 241,44 dinara manje, a razlog je što su naplatili izdavanje Potvrde da imam pretplatu... Ali opet ima caka jer i sa tim umanjenjem moje stanje u pretplati je 2.642,51 dinara, a Potvrda glasi na 2.400 dinara. Mislim se, zašto postoji to ne slaganje i upali mi se lampica. Mangupi su izračunali da ostave te pare ako ja u poreskoj zatražim ovaj višak da mi vrate, da mogu ponovo da mi izdaju neko Rešenje kako su mi izvršili povrat i to tačno za tih još preostalih 242 dinara. Sistem genijalno napravljen, ovo ni Anštajnu ne bi palo na pamet.

Ako je ukupan saldo u minusu npr, " -1975,00", da li to znaci da sam u predplati ili u dugovanju prema VV?

Probaću da ove nedelje odem u poresko sa potvrdom od VV za tu pretplatu pa da vidim šta će da kažu.

Da li parcele clana gazdinstva imaju pravo na popust od 50% i da li parcele koje su date u zakup imaju popust od 50%?

Sve parcele
Bio u vodnoj zajednici povodom zemlje clana gazdinstva, i gospodja mi kaze ,tu je caka, samo zemlja nosioca oslobodjena, clan placa za svoju zemlju
Prosto je Nemoguće da član plaća. Kod nas je član oslobođen prvo 50% za 2023 a za 2024 100% ukinuli..... i sva zemlja što je u zakupu upisana, svi zakupodavci su oslobođeni naknade......

Sve parcele

Prosto je Nemoguće da član plaća. Kod nas je član oslobođen prvo 50% za 2023 a za 2024 100% ukinuli..... i sva zemlja što je u zakupu upisana, svi zakupodavci su oslobođeni naknade......
tako mi je receno, i usla je u stanja i napisala koliko treba platiti,tako da izgleda lud zbunjenog

Nazad
Vrh