Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio u vodnoj zajednici povodom zemlje clana gazdinstva, i gospodja mi kaze ,tu je caka, samo zemlja nosioca oslobodjena, clan placa za svoju zemljuDa li parcele clana gazdinstva imaju pravo na popust od 50% i da li parcele koje su date u zakup imaju popust od 50%?
Prosto je Nemoguće da član plaća. Kod nas je član oslobođen prvo 50% za 2023 a za 2024 100% ukinuli..... i sva zemlja što je u zakupu upisana, svi zakupodavci su oslobođeni naknade......Bio u vodnoj zajednici povodom zemlje clana gazdinstva, i gospodja mi kaze ,tu je caka, samo zemlja nosioca oslobodjena, clan placa za svoju zemlju
tako mi je receno, i usla je u stanja i napisala koliko treba platiti,tako da izgleda lud zbunjenogSve parcele
Prosto je Nemoguće da član plaća. Kod nas je član oslobođen prvo 50% za 2023 a za 2024 100% ukinuli..... i sva zemlja što je u zakupu upisana, svi zakupodavci su oslobođeni naknade......