Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

sa plastenika , o malč foliji sam već rekao svoje mišljenje , a sistem kap po kap odradiš sam sa jednim crevom par šelni i kupiš slavinice te i kotur creva kappokap i toje to nikakva pamet , meni kad je pričao jedan koliko su mu "stručnjaci" uzeli za sistem za navodnjavanje nisam mogao da verujem
za te pare jabi napravio i plastenik sam za to koliko je on platio samo navodnjavanje . pa jasam prvo pravio sam plastenik koji je bio onako napravljen "iz glave" bez ikakvih konsultacija i normalno daje bilo dosta propusta , e onda sam kupio pravi i video desam pogrešio i sad koliko vidim da to ide onako dobro , mislim na prodaju plastenika mogao bi ja da pravim i prodajem plastenike i postavljam kap po kap , jedino bi mi trebalo kupiti mašinu za savijanje cevi i to tije cela fabrika koja tije potrebna za taj posao, uz brusilicu i bušilicu i švajs aparat ... i da vidiš štaje para
, a ovo što oni daju obuku jednu godinu ok je to ali ti za tu jednu godinu nećeš naučiti baš sve ... nema šanse ... treba ti tu dosta godina da stekneš neko iskustvo . Ali se sve na kraju svodi na jedan problem koji niko nespominje a toje PLASMAN robe i cene , svi misle samo tu će biti toliko i toliko toga puta cena na pijaci super!! eeee al kad kreneš onda tek vidiš sve "čari plasteničke proizvodnje " 
pa kad sve to pomnožiš sa cenom (koja je u njihovoj kalkulaciji bar 50% viša od realne) eto ti para ko pleve i ti naravno treba samo da im iskeširaš neku "siću" i bog te veselio.
. E sad ako neko hoće baš profi plastenik možda je prevelik zalogaj raditi sam mada je cena kod proizvođača nerealno velika. Meni su tražili u nekoj ponudi 2004-2005 oko 8000e za 300 m2. Ja iz sprdnje tražio ponudu prošle godine i ljudi traže 15000e za isto to. Pojma nemam kako su to izračunali. 

spereš prašinu u grlu
. Pa ne dezinfikujem ja to ništa nevidim svrhu zamisli kad ubaciš stajnjaka malo ?jhona DERU je napisao(la):Po meni je najbolji plastenik kad ti možeš lepo traktorom da udeš i odradiš lako sve što ti treba oranje , frezovanje
i na kraju to izgleda ovako malo treba poravnati grabuljama al ...