Najčešća pitanje u temi eAgrar

Nisam išao u PSS jer sam bio na godišnjem, a rok 8 dana. Srećom imao dokumenta na telefonu, potpisao sam i poslao. Sad čekam da vidim šta će biti

Sent from my SM-S936B using Tapatalk

Može li plodouživalac da unese parcelu u eAgrar ili mora da pravi ugovor sa vlasnikom parcele?

Ja sam imao ovakvu situaciju: plodouživalac je član mog gazdinstva, vlasnik nije član ni jednog gazdinstva, morao sam da pravim ugovor o zakupu sa vlasnikom da bih ubacio parcelu u moje gazdinstvo. Pošto sam ja mislio da je plodouživalac u prednosti u odnosu na vlasnika ubacio sam tu parcelu u moje gazdinstvo kao parcelu člana ali mi je e-agrar odbio tu parcelu. Onda sam se natezao telefonski sa službenicima iz e-Agrara i nisam uopšte mogao da isteram stvar i da mi prihvate parcelu, pa sam presekao i napravio ugovor o zakupu sa vlasnikom a u ugovor sam stavio i vlasnika i plodouživaoca i svi smo potpisali kod notara pa je tek tako parcela mogla da uđe u moje gazdinstvo...

Kolege danas htedoh da posaljem neku refakciju i primetim da nemam parcele kojima je zakup isticao 31 10, ljudi su u inostranstvu i dolaze tek na zimu, tako da cemo tada odraditi obnovu ugovora,da li to eagrar automatski generise i brise parcele kojima je istekao zakup, do sada se nisam susretao sa ovim 'problemom'

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Ipak pokušaj ponovo, dok sam podnosio zadnji put zahtev za refakciju nekoliko puta je sistem brljao, pa neke njive imam, pa kad uđem ponovo one nestanu...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Kolege danas htedoh da posaljem neku refakciju i primetim da nemam parcele kojima je zakup isticao 31 10, ljudi su u inostranstvu i dolaze tek na zimu, tako da cemo tada odraditi obnovu ugovora,da li to eagrar automatski generise i brise parcele kojima je istekao zakup, do sada se nisam susretao sa ovim 'problemom'

Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Nije greška u sistemu, već sam sistem briše parcele gde je istekao ugovor o zakupu.

Nazad
Vrh