Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Javi da li je prosloNisam išao u PSS jer sam bio na godišnjem, a rok 8 dana. Srećom imao dokumenta na telefonu, potpisao sam i poslao. Sad čekam da vidim šta će biti
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
U slepaca.Update.
Ipak nije prihvaćeno što sam potpisao elektronski sam.
Zvali iz ministarstva da mi to odrade u PSSS, pa da pošaljem dopunu i javim im.
Obožavaju da karaju narod... Bolje onda da vrate klasičnu poštu u biznis i ukinu razne e-qrce kad sve mora peškeUpdate.
Mogli bi onda da izmene pravilnik..Update.
Nije greška u sistemu, već sam sistem briše parcele gde je istekao ugovor o zakupu.Kolege danas htedoh da posaljem neku refakciju i primetim da nemam parcele kojima je zakup isticao 31 10, ljudi su u inostranstvu i dolaze tek na zimu, tako da cemo tada odraditi obnovu ugovora,da li to eagrar automatski generise i brise parcele kojima je istekao zakup, do sada se nisam susretao sa ovim 'problemom'
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Svake godine menjaju pravila, kako sad da apliciram za povrat za naftu za 50 din po l, imam 22 kj koje su izbrisanee....Nije greška u sistemu, već sam sistem briše parcele gde je istekao ugovor o zakupu.
mora da je osoba za koju otvaras gazdinstvo prijavljena kao clan na nekom gazdinstvu, kada je izbrises sa tog gazdinstva moze da se pokrene kao fizicko liceKod otvaranja novog p.g.ne mogu da pokrenem proceduru (štikliram)kao fizičko nego samo kao pravno lice,neki savet?

Ovo 99%