Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad pomenu bacanje smeca, pre oko godinu dana sam slucajno primetio limenke pored puta.. Resim se da obratim paznju i krenem da brojim samo one koje se vide (znaci bez onih koje su u kanalu) i ne secam se sad brojke ali bilo je nesto urnebesno, recimo da sam izbrojao 200 na manje od 1 kilometra... katastrofa...Zbog toga što su ljudi u Srbiji (generalno, bez da ikoga uvredim) površni, neinformisani, poprilično funkcionalno nepismeni i ne žele da uče, menjaju na bolje sebe, pa posle i sve oko sebe.
Filozofski deluje, ali tu je srž naših problema.
Nivo svesti.
PS Zemlja u kojoj ljudi bacaju smeće kroz prozor automobila i u potok iza svoje i komšijine kuće - ne može da krene na bolje. Ta glava je zatucana i nema progresa sa njom takvom.
Na to pitanje vam je dao odgovor @radashinPa zbog cega onda svi jure u PSS po potpise?
Secam se kad je prvi put na republickom konkursu neko u ovoj temi spomenuo da nisu priznavali druge potpise nego ove iz psss i agencije za ruralni razvoj. Da li oni u psss potpisuju te dokumente svojim licnim kartama i sertifikatima?Na to pitanje vam je dao odgovor @radashin
Mozda gresim ali po pravilniku mora lice koje ima ovlascenje za potpis. Imam drugare u savetodavnoj i gradskoj i republickoj sluzbi,i koliko mi se cini kada sam pitao ove iz gradske rekli su da oni ne mogu da potpisu racun.Cek to onda znaci da ne mora neko iz PSS da nam potpisuje dokumenta i ubacije, mozemo svi samo ako imamo elektronski potpis na LK ??