Naše lepše i buduće lepše polovine...

Trnavac je napisao(la):
a tu su i dve devojcice Jovana i Ivana
symq8w.jpg

u NISKOJ BANJI.

Trnavac jel imas broj od ovih devojcica....? ......... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:.................. zezam se :ppozdrav: :ppozdrav:

Hehehe.... Nije, ali kad bih nabavio 18000e, bila bi. Inace, Harley Davison 1600ccm.... ALA!!

Upoznajte i GANGA familiju
2czzk1k.jpg

ćerka, pa ja stariji GANGA, snajka i rođak, onda moja naj supruga i naravno sin mlađi GANGA

Gagi77 kao da mi je poznata tvoja supruga , ali nisam siguran. Ja sam iso u skolski centar u skolu , a na filskulturu u salu kod uciteljskog. Tebe sigurno ne poznajem jer ti si zavrsio skolu kada sam ja poceo. Ali ako si trenirao za jagodinu ili igrao u KUD Kablovi, onda smo se sigurno sreli. :ppozdrav:

Iz škole 100 %.Išla je i ona u školski centar "Veljko Vlahović".A ja nisam trenirao za Jagodinu niti igrao u KUD-u :haha:

eto i moja lepsa polovina.mislim da je tema malo zataila.......
dsc02510.jpg

Post je spojen: [time]1287092584[/time]

Evo da te ja posavetujem kao malo stariji. Nemoj mnogo da biras. Svaka je cura dobra. :cao:

ivan610988 je napisao(la):
dragan82 je napisao(la):
Evo da te ja posavetujem kao malo stariji. Nemoj mnogo da biras. Svaka je cura dobra. :cao:
Heh. Hvala na savetu. :D Ali uzecu ga sa rezervom. Mada ja nemam vise sta ni da biram. Meni je ova i vise nego dobra. :ppozdrav:

Takav odgovor se ceni! :ppozdrav:

:cool: A sta ti Attila cekas? A? Ko ce da ti spremi veceru? Ko ce da ti krevet zagreje i da te saceka, kad se u 1 nocu vratis iz zimskog, a? Eeeee Mani pricu, nego pravac NS i dizi kamp ispred ekonomskog. Bice vajde, bila dobra godina. :haha: Ajd :ppozdrav:

Izvini ja nisam primetio . Pa to je sve ista osoba :haha: :haha: :D . Onda sto pre da dodjemo na svadbu.

dragan82 je napisao(la):
futurefarming je napisao(la):
Ne bih ja tu ništa dir'o, ne da nije pogrešio nego ni milimetar! :D Ima bata dooobro oko, xaxaxax! :bravo: :ppozdrav:

Još samo Atilu da oženimo i pola posla gotovo! :ppozdrav:

Hvala druze... :ppozdrav: Oci me jos sluze, a i pamet. :D

Ma ozenicemo i njega. Ima da mu nadjem jednu iz Stiga ovamo, pa da vidis. Milina jedna, oni tamo u Stigu svi imaju po dosta svoje zemlje. Ima da uziva. :haha: :haha: :haha:

Nazad
Vrh