Muzika za dušu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo.
Kod nas je svake godine bio lokalni bend,i još 2 iz grada.
Bio sam na dosta različitih koncerata,ali osećaj da se cepa u tvom selu,u ataru,gde oko tebe su sve njive...sjajno. :osmeh: 🎸🌾🌱🌽
 
Znaš kakav je osećaj kad atheist rap održi koncert u jednom selu, a na terenu gde je bio koncert možda ni 20 ljudi, od tih 20 ja i tri brata i dva kuma... I opet bilo do j.ja...
 
А знаш какав је осећај да нас педесетак стојимо испред малешне бине спаковане између пар зграда у Идвору, на којој се са својим блоковима мењају "ЈУ група", Дејан Цукић, да л' беше и "Генерација 5" и... још неко из прве лиге домаћег поп-рока... о да - "Ван Гог" (сетио сам се јер тада за бубњевима није био Срба, већ неки омладинац). тамо негде 2004. године, када су нас неке главоње из властио частиле поводом 150-те годишњице рођења Михајла Пупина... Сва срећа да су постојале уши на месту, иначе бих се смеј'о око главе.
 
Да поменем и ово у вези тог Идвора, тј. кафића код Белог... Човек је доводио бендове наше прве лиге и просто је било надреално да у башти мемљивог и задимљеног кафића видиш и чујеш уживо тако познате и популарне музичаре.

Мени је остао жал што нисам био да слушам ЕКВ на, како се испоставило, једном од њихових последњих наступа. ОК, био сам "у ЈеНеА" (добро, тада смо већ били ВЈ), ал' то је био почетак викенда, а ја сам тада често долазио кући на викенде и често одлазио до Беловог кафића у Идвору. А тако мало је недостајало да слушајући овај аудио снимак тог наступа, почну да ми пролазе слике испред очију те свирке, Младеновића, Маргите и другара и мене - свих обухваћених у истом кадру... 😕

 
Или још ближе: мој друг "из ЈеНеА", из исте чете, ал' другог одељења - Ивица Лауш из Републике Крњева.

Исто пева "Child in time".


::super::
 
Прође првих по' минута спота ових... амеро-ираца прође и минут, па минут и по, а у кадру им се опште не појављује никаква цирка и таман сам помислио "Е јеботе, шта ти је политичка коректност....", кад ето ти у кадру "пајнт оф лагер". ;)
 
Pa to je poenta pjesme , samo sto krece kao sahrana , i to kulturno , pa se zakljucuje da treba uzivati u zivotu i kako bude , kao boli me briga oticu u stilu . Pa gdje ce irci bez piva i viskia , to im je glavna odlika .
 
Или још ближе: мој друг "из ЈеНеА", из исте чете, ал' другог одељења - Ивица Лауш из Републике Крњева.

Исто пева "Child in time".


::super::

Inace, Laus nam je kolega. Covek je poceo da se bavi uzgajanjem ljutih papricica...na Facebook-u i ostalim drustvenim mrezama poznat pod brendom GastroBiter :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh