Muzika za dušu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pet Shop Boys - Domino Dancing
Зашто публику лишаваш лепог спота за ту песму? ;)

Jedan od par radia koje slusam . Sve preporuke , malo reklama samo stari hitovi .

Ја сам на ради таласима, на 106,3 МХз (значи не треба Интернет конекција) нашао једну станицу код нас са истом концептом као тај твој "Голд" - "Каролина" - https://karolina.rs/ . Мени на радију запек'о тјунер на тој фреквенцији. Без WD40 тешко да ћу моћу да променим станицу.

Covek amater koji se pojavio pre par godina i zasenio svojim talentom KALE DIJAMANT covek koji je doktorirao pevanje za 90 posto nase estrade nazalost stigla je tuzna vest da nas je ovaj veliki umetnik zauvek napustio .NEKA MU JE VECNA SLAVA

To je bend Trist iz Češke. Žanr muzike je DSBM tj. Depresive Sucidal Black Metal. To je jako, jako teška, tužna i depresivna muzika a teme su tuga, depresija, samoća, nostalgija, gubitak. Iako odavno ne postoji, bend Trist je jedan od najupečatljivijih predstavnika ovog žanra. Drugi poznati bendovi koji kreiraju ovakvu muziku su Lifelover, Thy Light, Hypotermia, Sadness, Silencer, Austere...

Meni lično najdraža pjesma ovog muzičkog pravca je "A crawling worm in a world of lies" benda Thy Light iz Brazila. Pogledaj video i vidjećeš o čemu govori.

"
Desolate,
i just watch the trail in which i walked to get here...
...all in vain,
no reward to make me lift up my head.
Bitter was my defeat,
i see the sky covered with the grey smoke that my eyes were never able to stand.
...in the decaying reality...
i am just a crawling worm in a world of lies."

Da ne bude sve crno i depresivno, evo još jednog benda kojeg jako volim, snimili su samo jedan album nažalost posvećem ogromnom serijalu romana "Malazan book of fallen" pisca Stiven Erikson. Pratite tekst ako ste dobri sa engleskim, veoma je zanimljiv.

Ali pošteno , zombie , lično te cijenim mnogo tj tvoje postove ovde , znači sve do jednog posta i stava do sada koje sam ja pročitao , pa ako je 99 % pozitivno , mogu valjda reci da je mi je ovaj muzički pravac definicijom s...e , možda nisam dorastao , al forum je iznošenje ličnih stavova po definiciji . NIšta lično

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh