Muzika za dušu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
..Naime, do tada sam radio na raznim radio - stanicama, vodio i sopstvenu emisiju, pa tako većina "noviteta" mi je prošla kroz ruke takoreći dok je bila još "vruća".
Што би рекли 'Мерканци - mind to share?

Каква ти је била емисија - потпуно музичка или нека колажног типа?

Potpuno muzička, podeljena na 3 dela...starija muzika u prvom satu (tematska na neki svoj način), nova produkcija i aktuelni singlovi i premijere u drugom satu i predstavljanje celog albuma u trećem.Glavni posao mi je bio na mestu ton - majstora, a emisija je bila "pride" - što se kaže.

Уф, "нова продукција и актуелни синглови"... Ако си морао да убацујеш и актуелни мејнстрим, уопште ти не завидим. Па то је противприродни блуд! :(

А ово са представљањем читавог албума је добра ствар, у ери пре брзог Интернета још боља. Ако се добро сећам, то су радили и на 202-ци, мислим да је Влада Џет то радио и можда чак да је то радила и Олга. Мало приче о неким интересантним стварима о извођачу, неке тривије, па песма и тако у круг.

А данас, IMHO, са музиком je... "The way it is".

Погледам вести данас после ручка и чујем да је од короне умро Сања Илић. Већина га познаје из пројекта "Балканика", али ја се сећам и његовог "Делта пројекта" са краја '80, са електронском музиком и то баш добром, која и данас препознајем. Покој му души.

Isto moj neostvareni san , kamiondzija , sve doskora , al kazu ljudi ovde da je pasji zivot ? Kolko vidim po granicama , bas ponizavajuce . Imam rodjaka daljeg u Americi vozi kamion , svoj dabome . Kaze 5 do 6000usd po turi , sad neznam kolka je . Kaze malo ko oce da radi , uglavnom Srbi . Inace ima legendarna radio emisija na HR2 koja ide godinama , konvoj , javljaju se kamiondzije i pricaju , a kantri muzika ,..
U istom duhu , ... dijamant sta reci

Ovde kod nas
Nisam pre vozio uopste kamion
Pa sad prvo lokal, posle do oklnih drzava, pa povratak nazad
Ture su BiH-HR-BiH ili Srbija umesto Hrvatske

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Ovde kod nas
Nisam pre vozio uopste kamion
Pa sad prvo lokal, posle do oklnih drzava, pa povratak nazad

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
moj strari je to poceo pre 35 god.
ja sam u tome 29 godina,smorio sam se od pandura i vozaca
neznam ko me vise izvodi iz takta
mogu se zaraditi veliki novci ali u svojoj 47.godini imam nervozu,pritisak los vid,secer na granici,nespavam nocu trzam na bilo kakav zvuk jer sam utripovao da me cima sofer
naravno i cimaju me soferi
imao sam slucajeve da sam isao barem 10 puta na sud kao svedok zbog raznih kokosarskih prevara :LOL:
cak sam bio i kod laznog novinara davidovica https://lh3.googleusercontent.com/B...bEbBsYud0_r32KoO7UbQ=w1600-h900-no?authuser=0

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh