Muzika za dušu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije braćo da me interesuje ali volio bi znati:
Dali vi samo volite da slušate tu muziku ili vas baš pogodi u centar vašeg bića pa osim riječi osjetite emociju koju pjesma nosi?

Kolega , na listi od 1 do 10 koliko se osjecas muzikalnim , kolko bi sebi dao ? Mada , je tesko za osobe koje su manje muzikalne pojmiti , ali ipak ? Ili recimo , negdje u drustvu kada se pjeva , kako vas ocjenjuju ?
Znaci , pitanje je sasvim , normalno , nemojte shvatiti pogresno , neko ima sklonosti prema necemu , neko manje . Neko ne razlikuje boje , neko je fizicki jaci neko manje , itd
Odgovori , pa cemo dalje

Kolega , na listi od 1 do 10 koliko se osjecas muzikalnim , kolko bi sebi dao ? Mada , je tesko za osobe koje su manje muzikalne pojmiti , ali ipak ? Ili recimo , negdje u drustvu kada se pjeva , kako vas ocjenjuju ?
Znaci , pitanje je sasvim , normalno , nemojte shvatiti pogresno , neko ima sklonosti prema necemu , neko manje . Neko ne razlikuje boje , neko je fizicki jaci neko manje , itd
Odgovori , pa cemo dalje
U neka davna vremena smo imali grupu tamburaša. Svirao sam prim. Od ranjavanja lijeva ruka ne radi dobro i ne sviram.
Pjevam prilično dobro ali malo tekstova znam. Mislim na komplet tekst. Ovi što slušaju kažu da imam dobru "boju" glasa.
Pjevam samo starije pjesme laganijeg ritma. Treba vremena da mi neka pjesma "legne " na dušu. Ove nove me više odbijaju nego što privlače.
Nemam omiljenog pjevača.
Strane ne slušam jer ne znam jezik ali mi se sviđaju neke pjesme od ABBA grupe ili nešto kao Kondorov let.
Ponekad slušam instrumental, nešto što zvuči kao Ulazak u harem od R. M. TOČAK.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh