panonac
Prijatelj Foruma
Da pitao sam ih i ja i rekli su mi da su masine iz kine,mozda bas nisu profi ali bi mozda mogle da odrade posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda zaboravi na disk jedino da se pomera na pipalicu na hidrauliku a to košta....Potreban mi je tarup nalik ovom . Ali jbga vocnjaci i vinogradi mi nisu u ravnici .
Najvaznije na njemu mi je tocak koji sisa oko stabla.
Nije toliko bitno koliko ima noževa vazno je koliki je odnos reduktora, a što se tiče pravljenih hidrauličnih pipalica moj savet ti je polovna italijanskaJa danas narucih tarup sa dve glave sa po 3 noza, lim 5 mm debljine, sirine 180cm sa mojim reduktorom za 570 e. Reduktor je od forda i placen je 50e. Micovica sam zvao ali njegov takav samo sa po dva noza kosta 1200e bez racuna za subvencije a sa tim pokretnim diskom je 1400e. Ali kako planiram da kupim hidraulicnu vocarsku pipalicu, pravi je covek u kraju za 1700e, onda mi i ne treba.
Iako sam planirao da iskoristim subvencije za nabavku mehanizacije na kraju cu to iskoristiti samo za atomizer. Za ostalo je jeftinije kupiti za gotove pare.
Slobo bice slika tvog kada stigne?
Kolko bi ti naplatio da si hteo i pokretan disk?
Koja je cijena polovne italijanske pipalice?