Bice slika, bar mi je to lako. Gledali smo da prodjemo sto jeftinije, pa smo uzeli IMTov reduktor (nekada se dobijao uz traktor i pokretao je vrsalicu ili cirkular), njega smo imali kuci, a prilicno je jak i ima odnos 1:1.8, a odnos traktor tarup je priblizno 1:3,5. Tockovi su od onih starih rucnih kolica, sto se koriste po skladistima, siroki su 50mm i dosta su jaki, felna je livena sa 2 lezaja i oblozena necim prilicno jakim, ne mogu da utvrdim sta je, ali tockovi su neosteceni. Sto se njih tice, dugo smo razmisljali sta bi moglo. Prvo su u planu bili metalni, ali smo odustali posto bi opet trebalo juriti materijal, nositi nekome da napravi kucista i osovinu. Posle sam na internetu naleteo na plasticne tockove sto idu na rucne viljuskare (dobija se komplet tocak sa lezajevima i osovinom, a ima poprilicnu sirinu) ali gde god smo gledali, bilo je malo teze dobiti, posto vecina nema na stanju, a ne znaju kada ce dobijati. Na kraju smo ove nasli na otpadu i dobili ih skoro dzabe. I ja se plasim da ce propadati u zemlju, ali bar njih nije tesko zameniti, ako se naleti na neke bolje. Nazad smo planirali valjak, bice maksimalno mozda 1.10m posto planiramo i uskocni disk, pa moramo i za njega da ostavimo mesta, mislim da je cev precnika negde 150-180mm. Inace ljudi posecujte otpade, nemojte da vam bude tesko. Mi smo cev za valjak koja je debljine 5mm duzine 1.20m, jos jednu okruglu cev od nekih 2m fi65 i ova dva tocka uzeli za 1200din.
Vasovac je l' nije problem ako mozete da mi slikate kako ste pricvrstili nozeve, ako uopste mozete dok je ovako tarup na zemlji.